Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Sport > Fitness, jogging > Inzerát č. 192303085

Limpha Tron

- [11.10. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Limpha Tron - 1
Limpha Tron - 2
Prodám lymfodrenážní přístroj
Přístroj funguje skvěle. K němu jsou kalhoty, kde je nefunkční jedna komora z 12, prodloužení a rukávy ty jsou úplně nové nepoužívali se.
Přístroj byl používán k profesionální přístrojové lymfodrenáži. Má mnoho programů a nastavení.
Cena nového přes 60 000 Kč

Popis výrobce:
Lymphatron je moderní přístroj pro sekvenční kompresní masáž se schopností pracovat na dvou manžetách současně: výbava: 12-komorová manžeta na nohu - 2 ks, 12-komorová manžeta na paži - ks. 1, prodlužovací pásky na manžety – 3 ks

Lymphatron je moderní sekvenční tlakový masážní přístroj, vybavený osmi provozními režimy, které volí obsluha na přehledném panelu. Úroveň tlaku v každé komoře lze nastavit individuálně (na výběr 10 úrovní tlaku). Komory v manžetách se překrývají, což znamená, že nedochází k přerušení masáže. Lympha Tron je vědecky vyvinutý systém zaměřený na usnadnění práce personálu při provádění účinné terapie. Účinky použití: podporuje proudění krve a lymfy, způsobuje lepší látkovou výměnu (okysličení a rychlejší odvod zplodin látkové výměny) a vyplňuje kapilární síť cév, pumpuje krev směrem k srdci, postupně stlačuje svaly od konce prstů na nohou až po stehno (v případě nožní manžety), pomáhá obnovit ztracenou elasticitu pokožky, prevence. Terapeutické využití: fyzikální léčba poúrazových stavů; u onemocnění způsobujících lymfatické selhání; v prevenci selhání oběhového systému; při lymfatickém selhání po mastektomii; při onemocněních různé etiologie projevující se výskytem edému; při odstraňování celulitidy. Kromě léčebné tlakové masáže se využívá také v: kosmetických salonech (účinná podpora zeštíhlujících a omlazovacích terapií; masážní metoda zlepšující kvalitu kůže a podkoží; stimulace metabolických procesů), kosmetických salonech a wellness centrech (urychlující regenerace organismu po těžké fyzické námaze: sport , gymnastika atd.), charakteristika přístroje Lymphatron: podporovaný počet komor: 12, 2 nezávislé pumpy, 8 různých provozních režimů, 10 úrovní tlaku, v každé individuálně nastavená úroveň tlaku komoru nebo pro celou manžetu, regulace tlaku v rozsahu 0-180 Hg., časovač ošetření 0-90 minut, doba udržení tlaku v komorách 0-6 s, nastavitelná doba přestávky 0-19 s, překrytí komor v manžetách (eliminace přestávek v masáži), nouzové odsávání ze všech komor manžety současně, velký displej z tekutých krystalů, jednoduché, intuitivní ovládání, možnost vytvářet programové sekvence, vyjímatelná ochranná bavlněná vložka v každé manžetě, pásky na suchý zip pro připevnění manžety k svršku končetina. Technická data Hmotnost: 15 kg Rozměry přístroje: 400 x 350 × 220 [mm] Manžeta, 12 komor, ks 2 KG manžeta, 12 komor, ks 1 Rozšiřovací pás pro manžety KD, 2 ks KG manžety, ks 1 bederní pás (volitelně) 12 komor ks. 

Jméno:

Michal

Telefon:

606... zobraz číslo

Lokalita:Mapa261 01 Příbram

Vidělo:

112 lidí

Cena:

15 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Fitness, jogging
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Sport celkem: 89460, za 24 hodin: 3232

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko